Novosti

Obavijest za potencijalne korisnike tipa operacije 4.2.1. – Objekti za proizvodnju ulja i objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka - Općina Sveta Marija

Obavijest za potencijalne korisnike tipa operacije 4.2.1. – Objekti za proizvodnju ulja i objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka11.6.2018.


Poštovani,


ovim putem Vas podsjećam da sutra, 12.lipnja 2018.Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu za potencijalne korisnike tipa operacije 4.2.1. – Objekti za proizvodnju ulja i objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka.


Radionica će se održati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje na adresi  Bana Josipa Jelačića 22u Čakovcu s početkom u 11:00 sati.


Na radionici će biti predstavljene osnovne informacije o Natječaju za tip operacije 4.2.1 „Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima – objekti za proizvodnju ulja i objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka“ u sklopu podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, odnosno mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.


Sudjelovanje na radionici je besplatno i nije potrebna prethodna prijava.


Više informacija o radionici možete vidjeti OVDJE.


S poštovanjem,


NATRAG

Oglasna ploča


Prodaje se kuća u Svetoj Mariji
3. 3. tra '18.
OGLASNA PLOČA - ARHIVA

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko