Novosti

banner7 banner7 banner8 banner9 banner10 banner10 banner11 banner12 banner13 banner14 banner14 banner15 banner16 banner16 banner19 banner17 banner18 banner18 banner20 banner21 banner22 banner23 banner23 banner24 banner25 banner26 banner27 banner28 banner28 banner28 banner28 banner28 banner29 banner29
Održan "Malonogometni noćni turnir" i turnir U-6 škola nogometa iz Preloga, Kotoribe i Donjeg Kraljevca! - Općina Sveta Marija

Održan "Malonogometni noćni turnir" i turnir U-6 škola nogometa iz Preloga, Kotoribe i Donjeg Kraljevca!13.8.2023.


U subotu, 12. kolovoza 2023. godine, navečer na prostorima NK-a „Mladost“ u Svetoj Mariji održana je završnica tradicionalnog „Malonogometnog noćnog turnira“ u organizaciji NK-a „Mladost“ Sveta Marija povodom Dana općine Sveta Marija.


U sklopu ovog turnira, održan i uzbudljiv turnir U-6 ekipa iz škola nogometa iz Preloga, Kotoribe i Donjeg Kraljevca. Mališani iz Svete Marije na treninge naime uglavnom idu u Školu nogometa „Donje Međimurje“ u Kotoribi ili u Školu nogometa u sklopu NK-a „Mladost Komet“ u Prelogu.


Sve tri ekipe iz škola nogometa bile su sjajne i dečkići su dali sve od sebe, a pobjedu je na kraju odnijela “Škola nogometa Općine Donji Kraljevec“, a njihov član Lovro Plaftarić proglašen je najboljim strijelcem turnira.


Drugo mjesto pripalo je Školi nogometa „Donje Međimurje“ iz Kotoribe, a njih član, Vito Jambrešić iz Svete Marije proglašen je najboljim golmanom. Treće mjesto osvojila je Škola nogometa iz NK-a „Mladost Komet“ iz Preloga. Sve ekipe dobile su pehar, a svi mali igrači i medalje, te su zajedno s pobjedničkom ekipom svi nazdravili dječjim šampanjcem.


Nakon završetka U-6 turnira, održano je finale „Malonogometnog noćnog turnira“. Pobijedila je ekipa Nox, 2. mjesto osvojili su Joco i sinovi, a treće Simpatična ekipa. Pobjednici su osvojili pehar, pola pečenog odojka i sanduk piva, Joco i sinovi pehar i pola pečenog odojka, a Simpatična ekipa pehar i sanduk piva.


Proglašeni su i najbolji golman – Borna Bartolić (iz ekipe Nox) te najbolji strijelac – Gabrijel Orehovec (iz Simpatične ekipe). Nagrade je svima uručio podpredsjednik NK-a Mladost Sveta Marija Mladen Orehovec.


U sklopu završnice, odigrana je i prijateljska utakmica NK-a Mladost Sveta Marija i NK-a Međimurje iz Čakovca, koja je završila rezultatom 4:0 za NK Međimurje.


Za dobar ugođaj pobrinuo se i bend GiV iz Svete Marije, a marljive mame malih nogometaša i volonterke pobrinule su se da bude dovoljno langoša, za koje se cijelu večer čekalo u redovima. Sav prihod od donacije za langoše utrošit će se za uređenje klupske prostorije na katu NK-a „Mladost“ Sveta Marija, mjesta na kojem mnogo vremena provode i mali svetomarski nogometaši. Vrijedna Zdravka Orehovec ručno je zamijesila 50 kilograma tijesta za languše!


U ponudi su bile i pečene ribice, koje je pripremio Ivan Belovari. Nogometaše je podržala i načelnica Općine Sveta Marija Đurđica Slamek, a mnogobrojni gosti odlično su se proveli na fešti koja je potrajala do kasnih večernjih sati.


Na sam blagdan Velike Gospe, u utorak, 15. kolovoza, seniorska momčad NK-a „Mladost“ Sveta Marija odigrat će prijateljsku utakmicu protiv NK-a „Nedelišće“.


 • NATRAG
  banner1 banner1 banner2 banner3 banner4 banner5 banner6

  Oglasna ploča


  Prodaje se kuća sa vrtom u Donjem Mihaljevcu
  19. tra '24.

  Prodaje se kuća sa dvorištem
  1. lis '23.

  Prodaje se zemljište, voćnjak 813 m2 sa ...
  25. tra '23.

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često posjećujete ovu stranicu?
    Redovito

    Često

    Rijetko

  upis